Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Vape Tanks

Vape tartályok és tisztítószerek

Vapestreams örömmel tölt el, hogy a Vape hardverek és klearomizátorok széles választékát raktározhatjuk el ügyfeleink számára.

Porlasztótartályok és klearomizátorok újratölthető e-folyadék-patron-kiegészítők az Ön vape tollához vagy VAPE mod. Ezeket a porlasztótartályokat elektronikus folyadékok ésjuice csak. Ezek az egyszerű porlasztótartályok kompatibilisek a legtöbb vape moddal mind a száj-tüdő, mind a közvetlen tüdő elpárologtatásához. A szub ohmos tartály a vape porlasztók kategóriája. A „al-ohm” kifejezés egy ohmnál kevesebbet jelent. Röviden, a sub ohm tartályok porlasztók, amelyek ellenállási szintje 0.1 - 1 ohm.

Ha nagy mennyiségű felhőre vágyik, sok ízzel és megnövekedett légáramlással, akkor egy al ohmos készlet az, amire vágyik.

Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb eszköz kompatibilis más márkákkal, érdemes néhány kutatást elvégezni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő készletet kapja-e, amire szüksége van.
Az alacsonyabb ellenállási szint megnövekedett gőztermeléshez vezet, amely megfelel a mai vapersok igényeinek és érdekeinek. Az al-ohm tartályok különböznek az újraépíthető porlasztóktól, mivel előre telepített tekercseket használnak. A Vapers gyűjtőn gyakran tartályok és újraépíthető porlasztók is vannak. Itt, a Vapestreasmsnél erősen ajánljuk a tartályok párosítását a változó feszültségű modokkal, mivel az előre telepített tekercseknek bizonyos teljesítményre van szükségük. Ha egy tartály hozzáadása a gyűjteményéhez érdekli Önt, akkor nézd meg a sub ohm tartálygyűjteményünket.

RDA / RTA / RBA tartályok olyan porlasztók, amelyek a barkács készítésű, újjáépíthető porlasztó tekercseket használják. Ezek csak haladó gőzökre vonatkoznak. Az RDA egy újjáépíthető csepegtető porlasztó, amely egyedi tekercseket használ, amelyeket a vape égetésére használnak juice gőzzé. Az RBA porlasztók újjáépíthető porlasztók, amelyek tartályokkal tartják az e-folyadékot. Az RTA egy újjáépíthető tartály porlasztó. Minden újjáépíthető porlasztót manuálisan vezetékes tekercsekkel állítanak be, és csak tapasztalt felhasználóknak ajánlják.Írja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara