Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Kingston 50/50 E-folyadék

Kingston 50/50 E-folyadék

Kingston 50/50 10 ml TPD E-folyadék

A Kingston 50/50 E-liquid tökéletes azok számára, akik alacsony dohányzású eszközökkel szeretnék leszokni a dohányzásról vagy a vape-ról. Ezt az 50/50 kollekciót kiegyensúlyozott alapanyagokból gyártják, hogy minden íznek megfeleljen. Ezenkívül ezek a nagysikerű Kingston ízekben kaphatók, megtalálja a tökéletes vape-t juice 50/50 tartományban, 3, 6, 12 vagy 18 mg nikotinerősséggel együtt.

Ha klasszikusra vágysz Banán íz, akkor megkapják, vagy talán van egy kicsit több a sweet tooth? Adjon ízelítőt ínyenceknek Vattacukor. Nem lehet elfelejteni a klasszikus ízüket, mint pl Zingberry bár vagy a Menthol V2!

A Kingston 50/50 Eliquid Range egy fantasztikus márka, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a torokütés és az íz között. 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilén-glikol) és kiváló minőségű élelmiszer-aromák koncentrációs arányával. Tökéletes keverék mindkét világ számára, mind az alacsony teljesítményű, mind a szájról tüdőre (MTL) élményt kínáló kezdőkészletekben való használatra létrehozva, és szub-ohmos készülékekkel azok számára, akik nagy felhőket és ízt űznek!

Vapestreams széles választéka van 50VG / 50PG gőzölgő e-folyadékoknak, e-folyadékoknak shortfills, nikotinsó ejuices vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Megjelenítve 1 32-of 48 eredmények

Kingston 50/50 Shortfills

Írja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara