Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Vape készletek

Komplett indító és haladó gőzkészletek

Csak áttér a gőzölésre, és nem biztos abban, hogy melyik gőzkészlet a legjobb az Ön számára? Itt a Vapestreams, fantasztikus választékot kínálunk az összes vezető vaping márka kezdőkészletéből. A Vaping készleteket két fő típusra osztják, az integrált akkumulátor készletre és a Vape készletre cserélhető akkumulátorok. Az integrált akkumulátorkészlet sokan közülük népszerű választás, mivel gyorsan csatlakoztathatja és töltheti le. Ha azonban gyakran hajlamos elcsúszni, akkor egyszerűen dobjon be néhány cserélhető elemet a táskájába vagy a zsebébe, és elmegy.

Akár újonnan érkezik a párás jelenethez, akár egy tapasztalt néző, aki új eszközt keres, akkor a Vapestreams lehet, hogy csak az egyik Vape készletet kínálja.

Jelenleg a következő márkákat kínáljuk:


füst

Integrált akkumulátor készlet - ez mindent tartalmaz, amire szüksége van a víztelenítés megkezdéséhez, beleértve egy porlasztótartályt, beépített akkumulátort és USB-töltőt. Csak adja hozzá kedvenc e-folyadékát, amelyet fantasztikus kínálatunkból megvásárolhat. Ezek a vape indítókészletek mindegyik egy vaping rendszer, egy dobozban csomagolva. Jóllehet a kezdőknek, vannak olyan integrált vaping készletek, amelyek fejlettebb funkciókat kínálnak, amelyek vonzóbbá tehetik a tapasztalt vapersokat.


Vape készlet cserélhető elemekkel

Ezeket a készleteket kivehető 18650 vagy 20700 akkumulátorok hajtják (ezekhez a készletekhez nem tartoznak, hacsak másként nem jelezzük). Ezek a készletek nagyobb energiát és hosszabb akkumulátort kínálnak, mint a kisebb modellek. Az akkumulátorokat és a töltőket külön kell megvásárolni. Egyes modellek nem működnek bizonyos tartályokkal. Ennek a növekvő problémanak a leküzdése érdekében a gyártók termékcsaládját új vapers-termékekhez csomagolták, biztosítva a teljes készletet, amely készen áll az elpárolgásra. Minden új vapernek ellenőriznie kell kezdőkészlet-gyűjteményeinket, amelyek iparági vezető márkákat kínálnak, mint például a Kangertech, Smok Vape Kits, Wismec, Eleaf és még sok más. A Vapestreams indítókészletek gyűjteményét gyakran frissítik új termékekkel, ezért tegye könyvjelzőbe ezt az oldalt, és hamarosan hívja vissza! Fantasztikus támogató munkatársaink mindig készen állnak arra, hogy minden kérdésre megválaszolják a kérdéseiket.

Tehát ha a tökéletes vaping készleteket szeretné megvásárolni, legyen az teljes: vape készlet, a legjobb E cigaretta indítókészletek, a legjobb vape indítókészletek, ha költségvetésük van, a legolcsóbb vape toll kezdőkészletek vagy kezdő és haladó vaping készletek, a Vapestreams valóban a legjobb hely a piacon - csak nézzen meg csodálatos termékek ma!Írja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara