Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Yeti Jégrudak Eldobható Vape Pods

Yeti Jégrudak Eldobható Vape Pods

Yeti jégpózna eldobható Vape Pod

Vessen egy pillantást a vadonatúj Yeti jégpóznákra, amelyek hóviharban érkeztek a Vapestreams -hez, az eldobható vape hüvelyek határozottan egyre népszerűbbek, ezért Yeti jégpóznákat kínálunk egy finom puffasztóban, amelyet nem kell feltölteni, nem kell tekercset cserélni és újratöltés, ilyen egyszerű!

A Yeti jégpólusok 20 igen, elolvasod azt a 20 fantasztikus jeges ízt, és garantáltan kielégíti az ízlelőbimbóidat, válassz a Honeydew Blackcurrant, Cherry, Blueberry Peach vagy Blue Raspberry és még sok más közül, és különböző erősségűek. 5, 10 és 20 mg egy kényelmes eldobható gőzben!

Ezeknek a Yeti fúvókáknak a kényelmét nem lehet legyőzni, csak nyisd ki, vedd le a kupakot, és rajzold le a vadonatúj gőzölgő rudat, ilyen egyszerű!

A Yeti Ice Poles egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% vegyes PG (propilénglikol), kiváló minőségű élelmiszer-aromák és só nikotin. Tökéletes eszköz útközben az MTL (Mouth To Lung) gőzöléshez!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 20 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara