Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

VooPoo Dragbar Eldobható Vape Pods

VooPoo Dragbar Eldobható Vape Pods

VooPoo Dragbar Eldobható Vape Pods

Az új DRAGBAR ZOVOO eldobható vape eszközöket a VooPoo, az egyik legnagyobb vape hardvergyártó gyártja. Új eldobható termékcsaládjuk egy sor népszerű gyümölcs- és jégkeveréken alapul, amelyek teljes mértékben kielégítik az Ön ízlelőbimbóit finom ízekkel.

A Zovoo kollekció 10 fantasztikus keveréket tartalmaz, mint pl Banán jég, Green Apple Ice, Menthol, Tobacco és még sok más várja, hogy felfedezze kedvencét.

A VooPoo DRAGBAR eldobható eszközök 400 mAh-s beépített akkumulátorral vannak felszerelve, amely akár 600 húzással aktivált puffadást is képes produkálni. Ezenkívül 2 ml finom nikotin só e-folyadékkal van töltve, 20 mg erősségű (2%)

A DRAGBAR ZOVOO az eldobható gőzök fantasztikus márkája, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% vegyes PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 10 eredményekVoopoo dragbar zovoo eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara