Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Tasty Fruity Zoom Bar Eldobható Vape Pods

Tasty Fruity Zoom Bar Eldobható Vape Pods

Tasty Fruity Zoom Bar Eldobható Vape Pods

Most, a Tasty Fruity A márkát nem kell bemutatni, mivel ez az egyik legkelendőbb és vezető vape folyadék neve a vape-iparban. A Malajziában gyártott e-liquiddel előre megtöltött íz-keverékeik fantasztikusak!

És most eldobható vape rudakba is kapható! Hangulatos néven mutatták be nekünk a Tasty Fruity A Zoom Bar egy olyan kollekció, amelyre nagyon vártunk. Ezenkívül a Zoom Bar termékcsalád 20 ínycsiklandó keveréket tartalmaz, mint például a bogyós limonádé, az ananászos őszibarack mangó, az Energy Ice, a Blue Razz és még sok más.

Tasty Fruity A Zoom Bar eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eldobható eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható gőzölők, hüvelyes eszközök és eldobható puffrudak, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 20 eredményekTasty Fruity Zoom Bar eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara