Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Pacha Mama Eldobható Vape Pods

Pacha Mama Eldobható Vape Pods

Pacha Mama Eldobható Vape Pods

Pacha Mama A rudakat a Charlie's Chalk Dust mögött álló csodálatos csapat vásárolja meg nekünk, olyan sok finom e-liquid márka alkotói, mint például Bake Sale, Pacha Mama Shortfills és nicsók, CCD, Stumps és még sok más, amit mindannyian ismersz és szeretsz!

Az új CCD eldobható rudak kollekciója néhány új ízletes ízből áll, mint például a menta, a Blue Razz Ice és a Pink Lemonade, valamint néhány legnépszerűbb keverékük, mint például a Fuji Apple Ice és a Strawberry Kiwi. Ezt szem előtt tartva, örömmel mutatjuk be Önnek az eldobható puffrudak széles választékának legújabb kiegészítését!

A Pacha Mama Az eldobható Vape Pod egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% Mixed PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 10 eredményekPacha Mama eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara