Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

IVG bár gyémánt eldobható vape hüvelyek

IVG bár gyémánt eldobható vape hüvelyek

IVG bár gyémánt eldobható vape hüvelyek

Az IVG Diamond rudak új termékcsaládja nagyon népszerű ízkeverékek sorozatát tartalmazza, amelyek manapság ikonikussá váltak az eldobható gőzölők piacán, és a legkeresettebbek a világon! Olyan mesés ízeken alapul, mint a Kiwi Passion Fruit Guava, Blueberry Sapberry, Görögdinnye és még sok más. Ezt szem előtt tartva válassza ki kedvenc keverékét a 9 finom kombó közül, amelyek 600 puffanásnyi egyenletesen elképesztően finom ízt kínálnak. Az IVG gyémánt rudak előreloaded 2 ml díjnyertes 2%-os (20 mg) nikotin sónkkal a simább belégzésért. Tökéletes azok számára, akik le akarnak váltani a dohányzásról a hosszú élettartammal és a nagy teljesítményű kobalt akkumulátorral, tökéletes az utolsó gőzig. Szivárgásgátló technológiával is rendelkezik, amely biztosítja, hogy gond nélkül a legtöbbet hozza ki a bárból!

Az IVG Bar Diamond Disposable Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 9 eredmények

IVG Bar Plus eldobható vape hüvelyek

figyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara