Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Geek Bar Vampire Eldobható Vape Pods

Geek Bar Vampire Eldobható Vape Pods

Geek Bár Vampire Vape Eldobható hüvelyek

Geek Bár Vampire Vape leszállt a Vapestreams-nél, és célja, hogy tovább süllyessze a fogait az e-folyadékiparban egy vadonatúj, előretöltött és eldobható vape pod készülékkel, amely ezzel a Puff Barral elnyeri az ízlelőbimbóit!

Nincs semmi olyan, mint egy fantasztikus íz egy ilyen kiváló Geek bárban Vampire Vape készülékek, ezek közé tartozik a rendkívül híres és jól ismert ízek egy része is!

Ezeknek a geek bar puffrudaknak a kényelmét nem lehet legyőzni, csak nyisd ki, vedd le a kupakot, és rajzolj egy vadonatúj vape puff bar -t, ilyen egyszerű!

Különféle fantasztikus ízekben kapható, mint például a Pinkman Ice, a Heisenberg és természetesen a Blood Sukka, és még sok más, garantáljuk, hogy szeretni fogja őket!

Geek Bár Vampire Vape Az eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amely 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aromaanyagokat és só nikotint tartalmaz. Tökéletes eszköz útközben az MTL (Mouth To Lung) gőzöléshez!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 6 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara