Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Geek Bar S600 Eldobható Vape Pods

Geek Bar S600 Eldobható Vape Pods

Geek Bar S600 Eldobható Vape Pods

Megérkezett a GEEKBAR vadonatúj dizájnja, megérkeztek az S600 eldobható puffos rudak, és készen állnak, hogy elnyerjék ízlelőbimbóitokat!

Az S600 10 ízletes népszerű ízt tartalmaz, mint pl Sweet Seper, banán jég, görögdinnye jég, áfonyás savanyú málna, amit mindannyian ismerünk az eredeti kínálatukból. Ezzel az új verzióval akár 600 puffadást kapunk kristály négyzet alakú kivitelben, könnyű, nagyszerű kézfogású és gyönyörű színű hüvelyekkel, amelyek megfelelnek az Ön stílusának.

Ezenkívül az S600 selymesen sima szájérzettel rendelkezik az ergonomikus szájrésznek köszönhetően, amely folyamatosan 600 finom befújást biztosít az 500 mAh-s akkumulátorral.

A Geek Bar S600 Eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű ételaromák és sónikotin. Tökéletes eldobható eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható gőzölők, hüvelyes eszközök és eldobható puffrudak, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 10 eredményekGeek Bar S600 eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara