Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Smok VVOW eldobható vape hüvely

Smok VVOW eldobható vape hüvely

Smok VVOW eldobható vape hüvely

A Smok VVOW a világ legnagyobb hardvergyártójának legújabb termékbemutatója. A Smok az MBAR eldobható elemeket az újonnan tervezett VVOW -ra cserélte. Ezenkívül a puffasztók 500 mAh-s beépített akkumulátort tartalmaznak, amely akár 500 fújásnyi finomságot táplál, amelyek 8 tökéletesen kiegyensúlyozott ízben találhatók. Az eldobható készülék húzással aktivált, és 2 ml 20 mg nikotinsó e-folyadékot és egy ergonomikus szájrészt tartalmaz, amely még élvezetesebbé teszi a VVOW puffasztót.

A Smok eldobható rudak kollekciója gyümölcsös és mentolos keverékeket tartalmaz; Mango Ice, Lychee Ice, Blueberry Ice és még sok más készen áll arra, hogy élvezze, bárhol is van.

A Smok VVOW eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% vegyes PG (propilén-glikol), kiváló minőségű élelmiszer-aromák és só nikotin. Tökéletes eszköz útközben az MTL (Mouth To Lung) gőzöléshez!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 6 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara