Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elux Pro 600 eldobható gőzpárna

Elux Pro 600 eldobható gőzpárna

Elux Pro 600 eldobható gőzpárna

A Pro 600 eldobható vape az egyszer használatos eszközök új sorozata, amely egyre népszerűbb az Egyesült Királyságban. Ezt szem előtt tartva, az Elux Pro 600 TPD változata 25 íz széles választékában kapható, egyedi vagy vegyes gyümölcskeverékeken alapulva, jéggel vagy mentollal összeolvasztva, minden gőzölt stílus és elégedettség érdekében.

Az Elux Pro 600 egy könnyű, kompakt készülékkel rendelkezik, amelyet az Ön stílusának megfelelően terveztek, és nem igényel karbantartási tekercscserét az e-liquid utántöltőknél, így rendkívül egyszerű a használata. Ezenkívül a Pro 600 előre meg van töltve 2 ml prémium e-folyadékkal, és egy 500 mAh-s beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 600 fújásra is képes!

Az Elux Pro 600 Eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

A Vapestreams széles választékot kínál epegő folyadékokhoz, e-folyadékokhoz shortfills, nikotinsó ejuices, Eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattintson ide a többi termékkínálatunk megtekintéséhez.


Mutatja az összes 25 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara