Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elux Legend Solo eldobható Vape Pods

Elux Legend Solo eldobható Vape Pods

Elux Legend Solo eldobható Vape Pods

A Legend Solo eldobható vape-ok az egyszer használatos eszközök új sorozatát alkotják, amelyekkel együttműködésben készültek The King Of Vapes és egyre népszerűbbé váltak az Egyesült Királyságban. Ezt szem előtt tartva, az Elux Legend Solo TPD változata 20 íz széles választékával kapható, amelyek egyedi vagy vegyes gyümölcskeverékeken alapulnak, jéggel vagy mentollal összeolvasztva, minden vaper stílus és elégedettség érdekében.

Az Elux Legend Solo egy könnyű, kompakt készüléket tartalmaz, divatos gyémántcsiszolású kialakítással, amely megfelel az Ön stílusának, és nem igényel karbantartási tekercscserét az e-liquid utántöltőknél, így rendkívül egyszerű a használata. Ezenkívül a Legend Solo 2 ml prémium e-folyadékkal van feltöltve, és egy 500 mAh-s beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 600 fújásra is képes!

Az Elux Legend Solo Eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% vegyes PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 20 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara