Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elux Flow 600 Eldobható Vape Pods

Elux Flow 600 Eldobható Vape Pods

Elux Flow 600 Eldobható Vape Pods

A Flow 600 eldobható vape az egyszer használatos eszközök új sorozata, amely egyre népszerűbb az Egyesült Királyságban. Ezt szem előtt tartva, az Elux Flow 600 TPD változata 20 íz széles választékában kapható, amelyek egyedi, vegyes gyümölcs- vagy desszertkeverékeken alapulnak, jéggel vagy mentollal összeolvasztva, minden gőzölt stílus és elégedettség érdekében.

Az Elux Flow 600 könnyű, kompakt kialakítású, divatos mintázattal, az Ön stílusának megfelelően, amely nem igényel karbantartási tekercscserét az e-liquid utántöltőknél, így rendkívül egyszerű a használata. Ezenkívül a Flow 600 előre meg van töltve 2 ml prémium e-folyadékkal, és egy 500 mAh-s beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 600 fújásra is képes!

Az Elux Flow 600 Eldobható Vape Pods egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% Mixed PG (propilénglikol) kiváló minőségű ételaromák és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 10 eredményekfigyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara