Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elf Bar T600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar T600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar T600 Eldobható Vape Pods

Az ELF T600 egy speciális eldobható eszköz, amely egyedi szűrőhegy kialakítással készült, amely tökéletesen utánozza az igazi cigaretta érzetét, és egyenletesebb légáramlást biztosít. Ezenkívül az ELFBAR T600 kényelmesen zsebre méretű, így könnyen bárhová magával viheti.

Az ELF T600 minden egyes felfújásnál a tökéletes gőzölés élményét nyújtja, 12 fantasztikus ízben kapható gyümölcs- és desszertkeverékeken, például epres sajttorta, barackmangó guava, lédús őszibarack és még sok más. Az ELFBAR T600 egy 500 mAh-s beépített akkumulátorral működik, amely stabil és folyamatos teljesítményt biztosít, így az íz- és páratermelés a végéig kitart.

Az ELF BAR T600 Eldobható Vape Pod egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 12 eredményekELF BAR T600 eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara