Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elf Bar NC600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar NC600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar NC600 Eldobható Vape Pods

Az NC600 az ELF Bar által megvásárolt eldobható puffasztórudak legújabb termékcsaládja, amely hatalmas sikert aratott az Elf 600 és a Lux Edition termékcsaláddal.

Az NC600 könnyű és praktikus, finomabb dizájnnal és karcsúbb, de szélesebb testtel, emellett a puff rudak belégzéssel aktiválhatók és könnyen használhatók, 15 élénk színben és ízletes ízben, a joghurt 3 fő ízprofiljával. , energiaital és gyümölcskeverékek, amelyek kielégítik ízlelőbimbóit.

Az új Elf Bar NC600 eldobható kollekció olyan ízeket tartalmaz, mint az epres joghurt, a Blue Razz, a Raspberry Energy, a Kiwi Energy és még sok más, amely várja, hogy felfedezd és kipróbáld őket!

Az Elf Bar NC600 Disposable Vapes egy fantasztikus márka, amelynek koncentrációja 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aroma és sónikotin. Tökéletes eszköz útközbeni MTL (Mouth To Lung) vapinghoz!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 15 eredményekElf Bar NC600 eldobható vapes figyelmeztető táblák diagramjaÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara