Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elf Bar 600 Lux Edition

Elf Bar 600 Lux Edition

Elf Bar 600 Lux Edition eldobható hüvely

Az Elf Bars a luxus színpadra lépett vadonatúj Lux Edition -jével, és ezzel új forradalmat keresnek az egyszer használatos gőzölgő világban az új 600 puff poddal.

Az Elf Bar egy különlegesen megtervezett eszközt hozott létre, amely fantasztikus ízek széles választékát kínálja a Lux Edition számára, amelyeket kifejezetten az egyszer használatos vape ízekhez terveztek és választottak ki.

A csodálatos ízminőség, amit ebből az eldobható gőzből kaphat, ott van a legjobbak között, és exkluzív luxus kollekciójukban mindenki talál valamit, ha ízlik a Blue Razz limonádéhoz, akkor megkaphatja, ha szüksége van egy krémes finomságra, majd próbálja ki az eperfagylaltot, és a Cola íze egyszerűen fantasztikus!

Nem kell bajlódnia egy Elf Bar Lux Editions -el, csak nyissa ki és rajzoljon, és az egyik legszebb eldobható gőzölési élményt élvezheti odakinn, tökéletesen alkalmas útközbeni gőzölésre.

Az Elf Bar 600 Lux Edition eldobható Vape Pod egy igazán csodálatos márka, amely 50% VG (növényi glicerin) és 50% vegyes PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aromaanyagokat és só nikotint tartalmaz. Tökéletes eszköz útközben az MTL (Mouth To Lung) gőzöléshez!

A Vapestreams gőzölgő e-folyadékok széles választékát kínálja shortfills, nikotinsó ejuices, Eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattintson ide a többi termékválaszték megtekintéséhez.


Mutatja az összes 12 eredmények

Elf Bar 600 Eldobható Vape PodsElf Bar CR500 eldobható vape hüvely

figyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara