Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Elf Bar 600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar 600 Eldobható Vape Pods

Elf Bar 600 eldobható hüvely

Az Elf Bars eldobható termékek fantasztikusan kiegészítik a Vapestreams eldobható termékcsaládot, és új Elf Bar 600 puffasztóhüvelyükkel forradalmasítani akarják az eldobható vaping világát.

Az Elf Bar eldobható termékei olyan egyedi tervezésű készüléket hoztak létre, amely számos fantasztikus ízzel rendelkezik, amelyeket kifejezetten az eldobható vape ízekhez terveztek és választottak ki.

Az ízminőség, amit ebből az eldobható gőzből kaphat, ott van a legjobbak között, gyűjteményükben mindenki talál valamit, ha ízlik a hűvös banán akkor megkaphatod, ha fel kell kelned és menned, akkor add meg energia jég egy próbálkozás és a kóla az íze egyszerűen fantasztikus!

Nem kell bajlódnia egy Elf bárral, csak nyissa ki és rajzoljon, és az egyik legszebb eldobható gőzölési élményt élvezheti odakinn, abszolút tökéletes útközben.

Az Elf Bar 600 eldobható Vape Pod fantasztikus márka, amely 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilénglikol) kiváló minőségű élelmiszer-aromaanyagokat és só nikotint tartalmaz. Tökéletes eszköz útközben az MTL (Mouth To Lung) gőzöléshez!

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices, eldobható hüvelyek, hüvelyes eszközök és vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Mutatja az összes 30 eredmények

Elf Bar 600 Lux EditionElf Bar CR500 eldobható vape hüvely

figyelmeztető jelek diagramÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara