Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Kingston 50/50 Shortfills

Kingston 50/50 Shortfills

Kingston 50/50 E-folyadék Shortfill

Az Egyesült Királyságban gyártott és fejlesztett Kingston 50/50 shortfill A termékcsalád 50/50 koncentrációval készül, hogy finoman kiegyensúlyozott ízprofilokat és sűrű gőzélményt kínáljon, 0mg nikotinerősség mellett.

A Kingston 50/50 kínálatában található ízek Shortfills jelentős, ha frissítő hűsítő élményt élvezel, akkor az egyik zúzottjukkal biztosíthatják jég or mentol keverékek.

Ha édesebb a fogad, akkor talán érdemes megnézned a Brownies & Cream íze vagy fantasztikus Blackjack Aroma. Lehet, hogy itt lesz egy új felső desszertízünk!

Kingston 50/50 E-folyadék Shortfill 100 ml-es, szemet gyönyörködtető palackokban kapható, és fantasztikus élményt nyújt a felhasználó számára, ha párás. Ez a márka repül a Vapestreams ízléses tesztjén.

Ez a fantasztikus márka 50% VG (növényi glicerin) és 50% kevert PG (propilén-glikol) koncentrációaránnyal és kiváló minőségű élelmiszer-aromákkal rendelkezik.

Vapestreams széles választékban vápoló e-folyadékokat, e-folyadékokat kínál shortfills, nikotinsó ejuices vape termékek, kattints ide hogy megtekintsük a termékválaszték többi részét.


Megjelenítve 1 32-of 40 eredményekÍrja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara