Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Az Eleaf cseretekercsek

Eleaf Vaping tekercsek és porlasztófejek

Jó hír! Vapestreams hivatalosan is elmondhatja, hogy készletezünk Eleaf csere tekercseket!

Az Eleaf azonnal felismerhető márka a vaping világban. Elsősorban arra összpontosítottak, hogy a költséghatékony eszközöket magas színvonalú, megbízható teljesítmény mellett állítsák be. Ez lehetővé tette számukra, hogy folyamatosan új és izgalmas kiadványokat fejlesszenek ki, amelyek célja, hogy segítsék az embereket a dohányzásról való leszokásban, és átálljanak a gőzölésre.

Az Eleaf mérnökei a leginnovatívabb tekercsek a tartályaik és a Vape készletek. Kiváló minőségű rozsdamentes acél felhasználásával a Kanthal és más speciális huzaltípusok segítségével ez biztosítja, hogy a tekercsek mindenki igényeinek és vape preferenciáinak megfeleljenek. Készleten van a tekercsek széles választéka más eszközökhöz is.

Jelenleg a Vapestreams ezeket az Eleaf csere tekercseket tárolja:


Mutatja az összes 3 eredményekAz Eleaf azt ígéri, hogy az egyhengeresektől a négyhengeres tekercsekig vagy akár a kerámia tekercsekig ultra-párás élményt nyújt Önnek, hatalmas mennyiségű gőztermelés mellett, nagy teljesítmény vagy hőmérséklet-szabályozás mellett. A tekercsek kompatibilisek különböző gőzölési módokkal is, mint például a Bypass és az Smart módok. Az Eleaf a legtisztább pamutból használja fel a tekercseket, hogy tisztább ízt nyújtson. Írja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara