Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Csepegtetőpelencék

Ha új csere-vape tekercset szeretne, akkor a látogatással jó helyre került Vapestreams

A tekercsek az e-cigaretta eszközének a szíve, és az eszköz akkumulátor részével működnek, mivel a tekercsen keresztül áramot küld, amely felmelegíti a vezetékét, amely felmelegíti az e-folyadékot a kanócon / hálón. a tartály belsejében, amely a belélegezhető gőzzé válik. Alapvetően ez csak egy mini vízforraló - ugyanez az elv.

Van a piacon a legnagyobb és legjobb tekercsek a SMOK át Freemax az ellenállások és anyagok széles skálája használható. Ha valami különösen tartós dologra vágyik, akkor nézze meg Geekvape vagy talán a klasszikus megbízhatóságot követi Innokin or VooPoo. Hatalmas hatótávolságunk van, amely csak felfedezésre vár.

A tekercsek sokféle formában és formában kaphatók. Az anyagok márkától vagy kiviteltől függően változhatnak - ezek lehetnek rozsdamentes acél, kanthal huzal, kerámia és titán. Ezek mindegyike befolyásolhatja az ízét és a keletkező párát.

Valamennyi tekercs ellenállását ohmban adja meg. A normál tekercsek általában 1.0 ohm és 3.0 ohm közötti tartományban vannak. Az 1.0 ohm alatti ellenállás szub ohmos tekercsként ismert.

Szüksége van egy tekercsfejre a e-folyadék tartály? Itt, a Vapestreams-nél megtaláljuk az Ön számára tökéletes tekercsválasztékot. A cseretekercsek lehetővé teszik a tekercsfej cseréjét vape tartály vagy tisztítószer így olyanvá tette, mint vadonatúj.


Aspire cseretekercsekFreeMax cseretekercsekGeek Vape cseretekercsekInnokin cseretekercsekDohánycserélő tekercsekUWell cseretekercsekVaporesso cseretekercsekVooPoo cseretekercsek

Az egység porlasztója felel az e-folyadék melegítéséért és párologtatásáért - ez a beállításod munkafolyamata. A mechanika viszonylag egyszerű - a huzaltekercset valamilyen típusú hálósító anyagba csomagolják, és az e-folyadékot a kanóc felszívja. A készülék aktiválásakor az akkumulátor melegíti a tekercset, és az e-folyadék elpárolog. A cserélhető tekercs választásának legnagyobb változója az ellenállás, amely lehetővé teszi a vaping testreszabását. Az alacsonyabb ohm nagyobb áramot és melegebb tekercset jelent, ami melegebb és nagyobb térfogatú gőzt jelent. Ha inkább egy hidegebb vape-t szeretne, akkor használjon nagyobb ellenállású tekercset. Tekercseket szállítunk a Kangertech-től (SMOK), Aspire cseretekercsek, Innokin, Vaporesso és még sok más.Írja meg egy barátját, és mindkettő kapsz 5.00 összeget

Minden olyan barátnak, aki csatlakozik a Vapestreamshez, mindkét fiókjához hozzáadunk 500 pontokat, amelyek értéke 5.00 £.

Ismerős ismerősének

Jutalmazd meg magad

Rendeljen ma, és keresni fog 1 jutalompont minden £1 költesz.


Hozzon létre egy üzletfiókot, és szerezze be 100 pontok üdvözlő bónuszként.

Bolt

Pénzt keres

Megvált

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
  • VAPE KIT


  • VAPE TANKOK


  • VAPE tekercsek


  • VAPE TARTOZÉKOK
  • POD VAPE KÉSZLETEK


  • ELTÖLTETT VAPA PODOK


  • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


  • Az Ön kosara