Free UK delivery on all orders above £50
Keresés
Általános szűrők
Csak pontos egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalom
Keresés a részlet

Általános szerződési feltételek

18-TEN TÖBB kell, hogy árut vásároljon webhelyünkről. Fenntartjuk a jogot arra, hogy koruk igazolását kérje, mielőtt teljesítené a rendelését.

EZEK A FELTÉTELEK

 • Ezek a feltételek, amelyek alapján a Vapestreams korlátozta az e-cigaretta és kapcsolódó termékek szállítását.
 • Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt megrendelést benyújtana nekünk. Ezek a kifejezések írják le, hogy kik vagyunk, hogyan fogunk termékeket biztosítani az Ön számára, hogyan változtathatjuk meg vagy megszüntethetjük a köztük létrejött megállapodást, milyen lépéseket kell tenni, ha probléma merül fel, és más fontos információt találunk a társasággal és annak üzleti gyakorlatával kapcsolatban.

HOGYAN KAPCSOLATKÉRT

 • Hogyan léphet kapcsolatba velünk: e-mailben veheti fel a kapcsolatot a címen [e-mail védett]
 • Kapcsolatfelvétel ügyfeleinkkel: Ha kapcsolatba kell lépnünk Önnel, vagy felhívjuk Önt, vagy írjuk nekünk az Ön által megadott e-mail címre vagy postai címre, amikor megrendelte a Vapestreams Kft-től.

MEGRENDELÉS

 • Amint elfogadjuk megrendelését, ezt a Vapestreams e-mailben erősítjük meg
 • Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk elfogadni a megrendelését, a Vapestreams erről e-mailben tájékoztatja Önt, és a termékért nem kell fizetnie. Ezt az elutasítást az okozhatja: a termék nincs raktáron; hiba a termék árában vagy leírásában; termékbiztonsági kérdések, vagy mert okunk van feltételezni, hogy Ön 18 évesnél fiatalabb, vagy nem brit lakos.
 • Miután elfogadtuk a megrendelését, megrendelési számot kapunk. Ha bármikor felveszi velünk a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban, az gyorsabb lesz, ha megvan a rendelési száma.
 • A Vapestreams nem engedélyezett bizonyos elektronikus cigarettatermékek értékesítése az EU-ban lakóhellyel rendelkező fogyasztók számára, a dohánytermékekről szóló irányelv bizonyos rendelkezéseivel összhangban. A Vapestreams az összes termékcsaládot eladhatja az Egyesült Királyságban és más EU-n kívüli országokban élő fogyasztóknak. Ha a vásárolni kívánt termék ezen korlátozások egyikének hatálya alá tartozik, erről értesítést kapnak a kijelentkezés során.
 • Ha az Egyesült Királyság területén kívül él, akkor a te felelőssége biztosítani, hogy a tőlünk megrendelt termékek megfeleljenek az Ön országában alkalmazandó helyi törvényeknek, és vállalja a felelősséget ezen áruk országába történő behozataláért. A Vapestreams nem vállal felelősséget azokért a termékekért, amelyek akadályozzák a vámhatóságok belépését, vagy amelyek nem felelnek meg az Ön országára vonatkozó jogszabályoknak.
 • A Vapestreams-t a törvény megakadályozza, hogy e-cigarettákat vagy kapcsolódó termékeket 18 év alatti személyeknek értékesítsen, és fenntartja a jogot, hogy megrendelések teljesítése előtt kérje életkor igazolását.

TERMÉK

 • A webhelyünkön található termékképek csak illusztrációk, és bár a Vapestreams minden erőfeszítést megtett a színek pontos megjelenítésére, a néző eszköz kissé eltérően jelenítheti meg a színeket, ami azt jelenti, hogy a tényleges termék kissé eltérhet a weboldalon látható képektől.
 • A termék csomagolása eltérhet a weboldal képein látható csomagolástól. Mivel a csomagolás nem felel meg a Vapestreams webhelyén látható képnek, nem megfelelő ok a termék visszaküldésére.
 • A Vapestreams azt javasolja, hogy olvassa el a termékével kapcsolatos utasításokat, mielőtt elkezdené használni, mivel az összes ecigarette termékkel kapcsolatban bizonyos biztonsági kockázatok merülnek fel.

A VÁLTOZÁSOK VÉGREHAJTÁSA

 • Ha módosítani kívánja a megrendelt terméket, kérjük, ossza meg velünk, és értesítjük Önt, ha lehetséges a változás. Ha lehetséges, tájékoztatjuk Önt a termék árának bármilyen változásáról, a szállítás ütemezéséről vagy bármiről, amely az Ön kérése miatt változhat. Ezután megkérjük Önt, hogy erősítse-e meg a módosított rendelést. Ha nem tudjuk végrehajtani a változtatást, vagy a változtatás eredménye elfogadhatatlan számodra, érdemes lehet megszakítani a megrendelést

A VÁLTOZÁSOK JOGÁNAK

 • A Vapestreams megváltoztathatja a terméket:
  tükrözze a jogi és szabályozási követelmények változásait.
 • kisebb műszaki kiigazítások és fejlesztések elvégzése.

A TERMÉKEK BIZTOSÍTÁSA

 • A szállítási költségeket világosan fel kell tüntetni a weboldalon.
 • A Vapestreams tudatja Önnel, hogy mikor nyújtjuk Önnek a termékeket a megrendelési folyamat során, és mi az árut a lehető leghamarabb kiszállítjuk Önnek. Mindenesetre az árukat 30 napon belül kézbesítjük azon naptól számítva, amelyen a Vapestreams elfogadta megrendelését.
 • Ha a termék szállítását késlelteti az ellenőrzésen kívül eső esemény, akkor a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önt, és tegyünk lépéseket a késés hatásának minimalizálása érdekében. Feltéve, hogy a Vapestreams megteszi ezeket a lépéseket, nem vállalunk felelősséget az esemény okozta késésekért. Jelentős késedelem veszélye esetén felveheti velünk a kapcsolatot a rendelés befejezéséért és a visszatérítés megkapásához minden olyan termékért, amelyért Ön fizetett, és nem kézbesített.
 • Ha sikertelen kézbesítés után az 14 napon belül nem rendezi újra a kézbesítést, vagy nem gyűjti össze a termékeket a szállítási raktárból, akkor a termékeket visszaküldik nekünk. Amint a Vapestreams megkapja a termékeket, további útmutatásokért felvesszük Önnel a kapcsolatot, és felszámíthatjuk Önt a további szállítási költségekért
 • A termék az Ön felelőssége attól a pillanattól kezdve, amikor a terméket a megadott címre kézbesítjük, akkor a termék törvényes tulajdonosává válik, amikor azt Önnek továbbítjuk.

ÖN JOGOK

 • Az Ön jogai attól függenek, hogy van-e valami baj a megvásárolt termékkel, hogyan jártunk el és milyen dátum mellett dönt a lemondásról:
 • Ha a vásárolt termék hibás vagy helytelenül van leírva, akkor törvényes joga lehet a termék javítására vagy kicserélésére, vagy a pénz egy részének vagy egészének visszaszerzésére.
 • Ha nemrégiben meggondolta magát a termékkel kapcsolatban, akkor visszatérítést kaphat, ha a leállási időszakon belül van. Ezt levonhatjuk, és Önnek meg kell fizetnie az áruk visszaszolgáltatásának költségeit.
 • Ha az alábbiakban felsorolt ​​okok miatt visszavonja a megrendelést, akkor teljes összegű visszatérítést kapunk Önnek a nem szállított termékek után.
  Ennek okai:
  A Vapestreams közölte egy hibával a megrendelt termék árában vagy megnevezésében, és szeretné visszavonni a megrendelést;
  fennáll annak a veszélye, hogy a termékek szállítása jelentősen késhet;
  törvényes joga van a szerződés felmondására valami rossz miatt.
 • A legtöbb online vásárolt termék esetében, ha Ön Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkezik, törvényes joga van 14 napon belül meggondolni magát, és visszatérítést kap.
 • , Önnek nincs joga meggondolni magát a higiéniai szempontból védett termékekkel szemben, ha higiénikusan lezárt állapotban vannak, ha a termékeket a kézhezvételük után kibontotta.
 • A nap után 30 nap áll rendelkezésére, amikor Ön, vagy egy általa kijelölt személy megkapja az árut, hogy meggondolja magát rendelésével kapcsolatban, kivéve, ha az áruk különböző szállításokon érkeznek különböző napokon keresztül. Ebben az esetben az utolsó szállítás kézhezvételétől számított 30 napig van lehetősége megváltoztatni a rendelését.
 • Fizetjük a visszatérítés költségeit, ha a termékek hibásak vagy helytelenül vannak leírva;
  Minden egyéb esetben (ideértve azt is, amikor él a vélemény megváltoztatásának jogával) köteles megtéríteni a visszatérítés költségeit.
 • Hogyan térítjük vissza Önnek; Visszatérítjük Önnek a termékért fizetett árat, beleértve a szállítási költségeket is, a fizetéshez használt módszer szerint. Azonban levonásokat hajthatunk végre az árból, az alábbiak szerint.
 • Ha gyakorolja a vélemény megváltoztatásának jogát:
  (a) Az ár visszatérítését (a szállítási költségek nélkül) csökkenthetjük, hogy tükrözze az áruk értékének bármiféle csökkenését, ha ezt az okozta, hogy azokat olyan módon kezeli, amely a boltban nem engedélyezett. Ha visszatérítjük Önnek a fizetett árat, mielőtt meg tudnánk vizsgálni az árut, és később kiderül, hogy elfogadhatatlanul kezeltük őket, akkor megfelelő összeget kell fizetnie nekünk.
  b) A szállítási költségek maximális visszatérítése az általunk kínált legolcsóbb kézbesítési módszerrel történő szállítás költsége. Például, ha egy termék szállítását kínáljuk 1-3 napon belül egy áron, de úgy dönt, hogy a terméket 24 órán belül szállítja magasabb áron, akkor csak azt térítjük vissza, amelyet fizettek volna az olcsóbb kézbesítési lehetőségért.
 • A Vapestreams a lehető leghamarabb visszatérít Önnek; ha meggondolja magát a megrendeléssel kapcsolatban, akkor a visszatérítést a termék visszaküldésének napjától számított 14 napon belül teljesítjük. A termékeket vissza kell küldeni a Vapestreams Ltd-nek, a 381E egységnek, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ, kérjük, győződjön meg róla, hogy az elérhetőségeket és a megrendelés számát a csomagba csatolta.

TERMÉKKÉRDÉSEK

 • Ha bármilyen kérdése vagy panasza van a termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címen [e-mail védett] vagy telefonon 01670 330130, alternativÍrjon nekünk a Vapestreams Ltd-nél, 381E egység, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ.
 • Ha élni kíván a termékek visszautasítására vonatkozó törvényi jogával, vissza kell küldenie azokat nekünk. A postaköltséget mi álljuk. Kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a telefonszámon [e-mail védett] fül alatt találsz.

HA AZ ÁRUK HIBÁK

 • Nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy a megvásárolt áru egy előre nem látható vagy ismeretlen gyártási hiba miatt hibás. Igyekszünk az ilyen jellegű problémákat gyorsan és tisztességesen megoldani, ezt a telefonszámon megteheti [e-mail védett] vagy telefonon 01670 330130, alternativÍrjon nekünk a Vapestreams Ltd-nél, Unit 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ

ÁR ÉS Fizetés

 • A termék ára (amely tartalmazza az ÁFA-t) a megrendelés oldalán feltüntetett ár lesz, amikor megrendelte. Minden ésszerű gondossággal gondoskodunk arról, hogy az Önnek ajánlott termék ára helyes legyen.
 • Ha az áfa mértéke megváltozik a megrendelés dátuma és a termék szállításának dátuma között, akkor kiigazítjuk a fizetett HÉA-kulcsot, kivéve, ha a termékért már teljes összeget megfizettünk, mielőtt az áfa mértéke megváltozott.
 • Fennáll annak a lehetősége, hogy a legnagyobb erőfeszítések ellenére az általunk forgalmazott termékek némelyike ​​hibásan árazható. A Vapestreams általában ellenőrizze az árakat, mielőtt elfogadja a megrendelését, így ha a termék pontos ára a megrendelés időpontjában alacsonyabb, mint a megrendelés időpontjában megadott ár, akkor az alacsonyabb összeget felszámoljuk. Ha a termék pontos ára az Ön megrendelésének napján magasabb, mint az Ön számára megadott ár, akkor a megrendelés elfogadása előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot az utasításokért.
 • Elfogadunk hitelkártyás fizetést (VISA, MasterCard, American Express és Diners Club) vagy betéti kártyát (VISA és MasterCard). A termék kiszállítása előtt ki kell fizetni a terméket.

KERESÉS VAGY KÁR

 • Semmilyen módon nem zárjuk ki vagy korlátozjuk az Ön felé fennálló felelősségünket, ha ez törvénytelen lenne. Ez magában foglalja a felelősséget halál vagy személyi sérülés miatt, amelyet gondatlanságunk vagy alkalmazottaink, ügynökeink vagy alvállalkozóink gondatlansága okozott; csalás vagy csalárd hamis nyilatkozat vagy az eladott termékekkel kapcsolatos jogi jogainak megsértése miatt.
 • A Vapestreams nem vállal felelősséget az üzleti veszteségekért. Kizárólag háztartási és magán felhasználásra szállítunk termékeket. Ha a termékeket bármilyen kereskedelmi, üzleti vagy újraértékesítési célokra használja, nem vállalunk felelõsséget a haszon elvesztéséért, az üzleti veszteségért, az üzleti megszakításért vagy az üzleti lehetõség elvesztéséért.

A SZEMÉLYES ADATOK HASZNÁLATA

 • Az Ön által megadott személyes információkat felhasználjuk:
  a) a termékek szállítása az Ön számára;
  (b) a termékekkel kapcsolatos kifizetések feldolgozása; és
  (c) ha ebbe beleegyezett a rendelési folyamat során, tájékoztatást adunk az általunk biztosított hasonló termékekről. Ezt bármikor leállíthatja, ha e-mailt küld nekünk a következő címre: [e-mail védett], alternativÍrjon nekünk a Vapestreams Ltd-nél, Unit 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ
 • Az Ön személyes adatait csak harmadik felek számára adjuk át, ha a törvény ezt megköveteli, vagy lehetővé teszi.

 

Egyesült Királyság és Európa A legalacsonyabb E-folyadék Shortfill Árak Garantált
 • VAPE KIT


 • VAPE TANKOK


 • VAPE tekercsek


 • VAPE TARTOZÉKOK
 • POD VAPE KÉSZLETEK


 • ELTÖLTETT VAPA PODOK


 • TÖNTÖLTHETŐ VAPE PODOK


 • Az Ön kosara